Statistik Laman Poker Mendedahkan Pertandingan Kaku di antara 2 Teratas

Statistik

Dalam statistik populariti laman web poker baru-baru ini, Pokerstars.com memimpin pasaran poker dalam talian dengan 25,000 pemain ‘Wang Tunai Sebenar’. Ini jauh lebih awal daripada pertandingan Full Tilt Poker terdekat yang mempunyai sekitar 15,000 pemain ‘wang sebenar’. Full Poker Tilt telah menyaksikan penurunan jumlah pemain dalam beberapa minggu pertama bulan Februari. Dari rata-rata 20,000 pemain ‘wang sebenar’ jumlahnya menurun kepada sekitar 15,000 pemain. Ini bukan pertanda baik untuk laman web ini dan ada beberapa penambahbaikan yang perlu dilakukan. PokerStars telah bergerak maju dengan jumlah pemain sebanyak 35,000 ‘wang sebenar’ daripada 25000. Walau bagaimanapun, terdapat tanda-tanda yang jelas bahawa 2 laman web poker teratas adalah lebih awal daripada laman poker dalam talian yang lain. Terdapat banyak ciri yang menarik pemain ke 2 laman web ini.

Beberapa laman web lain yang mempunyai pemain ‘wang sebenar’ kurang daripada mega888 10,000 adalah Party Poker dan ipoker. Baru-baru ini iPoker kehilangan kawalan dan rata-rata jumlah pemain turun menjadi sekitar 4700 tetapi baru-baru ini jumlahnya mula meningkat yang menunjukkan prestasi laman web yang lebih baik. Senarai laman web poker yang aktif agak panjang tetapi ketika kami menyenaraikan jumlah pemain ‘wang sebenar’ berkurang secara mendadak. Prestasi laman poker bergantung pada strategi pemasaran, kegunaan, antara muka pengguna, pertandingan, bonus dan sejumlah faktor lain.

Senarai laman web dengan lebih dari 1000 pemain merangkumi Ongame yang mempunyai sekitar 5000 pemain, Cereus yang mempunyai sekitar 2000 pemain, International pada hampir 5000 dan Rangkaian Mikro Permainan sekitar 3000. Dengan teknologi yang lebih baru menjadikan pelancaran laman web poker lebih mudah, persaingan antara laman web poker adalah ditetapkan untuk meningkat. Walau bagaimanapun, sebahagian besar pendapatan poker dalam talian akan terus berada di laman web terkemuka. Laman web poker hampir tidak mendedahkan pendapatan mereka tetapi laman web teratas menghasilkan wang permainan berjuta-juta dolar. Permainan poker dan dalam talian adalah haram di Amerika Syarikat dan akibatnya penguasaan dana telah menurun. Sekiranya poker dalam talian disahkan di Amerika Syarikat, seseorang pasti akan melihat peningkatan besar dalam pendapatan poker dalam talian.

Dalam senarai ranking Cake Poker, Entraction, Pacific Poker dan Svenska Spel untuk beberapa nama. Beberapa laman web menerima pemain AS tetapi banyak dari mereka tidak, memandangkan perjudian dalam talian adalah haram di AS. Poker dalam talian menjadi popular di Eropah, Amerika Latin dan Asia dan kami melihat banyak pelancaran berlaku di wilayah-wilayah ini. Dengan AS masih belum memutuskan mengenai perkara itu, pengendali mencari destinasi lain di mana poker dalam talian adalah sah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *